Nieuws

GoodChoice
Nieuws
Nieuwe zorgpremie bekend
25 nov 2014

Nieuwe zorgpremie bekend

By There are no tags 0 comments

Het einde van elk jaar is hét moment waarop iedereen met een zorgverzekering zich afvraagt: overstappen of niet? Graag wijzen wij u op het speciale aanbod dat wij samen met ONVZ voor u hebben ontwikkeld.

ONVZ

ONVZ is een pure restitutieverzekeraar. Dus: vrije keuze voor de behandelaar maar wel met het gemak dat de meeste nota’s elektronisch worden verwerkt (> 80%). U zult ONVZ al kennen als de verzekeraar met een uitstekende service en dienstverlening voor u als professional. Een organisatie die snel de nota’s van uw patiënten betaalt en waar u graag mee samenwerkt. 

Uw voordeel

Wij hebben collectieve contracten met een mooi kortingspercentage weten te bedingen voor:

  • BIG-geregistreerde mediciklik hier voor een premieberekening (8% op basisverzekering, 10% op aanvullende verzekering)
  • Zelfstandig ondernemers en hun personeel – klik hier voor een premieberekening (8% korting op basisverzekering, 10% op aanvullende verzekering)
  • Geen medicus of zelfstandig ondernemer? – Klik hier voor een premieberekening (3% op basisverzekering, 7% op aanvullende verzekering)

Graag informeren wij u over de verschillende dekkingen en eventuele andere mogelijkheden. Neem contact met ons op via 030 – 225 74 55 of mail naar info@raadsheeren.nl voor een vrijblijvende afspraak.

%d bloggers liken dit: