Onze diensten

GoodChoice
Onze diensten
picture_1_3

Ieder zijn vak

Uw financiën raken vele, zo niet alle zaken in uw leven. Raadsheeren deinst niet terug voor advies op meerdere vlakken. Dienstverlening in de ruimste zin van het woord. Daarbij is ons bedrijf geheel onafhankelijk en dus zuiver objectief. Op deze manier komen tot de werkelijk beste deal voor u. Een persoonlijke benadering met kennis van zaken. Onze dienstverlening bestaat uit een drietal disciplines:

  • Assurantiën – Bij dit onderdeel van Raadsheeren is alle kennis en kwaliteit van het zakelijke- en particuliere verzekeringswezen ondergebracht. Daarnaast houden wij ons dagelijks bezig met (praktijk) financieringen en hypotheken. Met onze jarenlange ervaring binnen de branche zijn wij u graag van dienst.
  • Advies – Dit onderdeel van Raadsheeren richt zich onder andere op praktijkbemiddeling- en advies, associatie/dissociaties, contractuele aangelegenheden en alle daarbij behorende overige zaken.
  • Fiscaal – Deze pijler richt zich op de fiscaliteit en uw administratieve organisatie. Daarnaast helpen wij u met uw belastingaangifte en andere zaken omtrent de fiscus.