Over Raadsheeren

Over ons

Over Raadsheeren

Over ons

Raadsheeren ontzorgt

Raadsheeren is een dynamische en jonge onderneming waarbij persoonlijk contact, laagdrempeligheid en service voorop staan. Bij ons bent u een naam en geen nummer. De dienstverlening van Raadsheeren bestaat uit financiële begeleiding aan (para-)medici, vrije beroepers en bedrijven. Tevens zijn wij gespecialiseerd in praktijkovernames en begeleiding bij verkoop van praktijken. Onze begeleiding en expertise van ruim 40 jaar zijn op zowel uw zakelijke als privésituatie van toepassing. Kortom; Raadsheeren ontzorgt u op alle vlakken wanneer het gaat om financiële zaken. U kunt zich onbezorgd focussen op uw eigen werkzaamheden en uw privéleven.

Wie helpen u daar bij? Kijk bij ons team voor onze medewerkers

Raadsheeren ontzorgt haar cliënten bij financiële zaken. Raadsheeren is geheel onafhankelijk en niet gelieerd aan enig aanbieder van financiële producten. Deze onafhankelijkheid garandeert een helder en objectief advies aan cliënten. Dit advies wordt onderbouwd door een financiële analyse waardoor u het benodigde inzicht krijgt voor het nemen van de juiste financiële en fiscale beslissingen.

Missie

Raadsheeren is de financiële coach voor tandartsen, medische professionals en andere vrije beroepers. Door te fungeren als financiële coach nemen wij onze relaties veel zorgen uit handen. Raadsheeren ontzorgt als het gaat om financiële zaken, zodat u zich beter kunt focussen op dat waar u goed in bent. Ieder zijn vak.

Visie

Raadsheeren wil uitgroeien tot een middelgroot adviesbureau voor medici. Klein genoeg voor persoonlijke aanpak, groot genoeg om concurrerende verzekeringsdekkingen te kunnen inkopen voor de diverse beroepsgroepen

Meer informatie? Wij helpen graag!

Graag informeren wij u over de verschillende dekkingen en wat het beste bij uw situatie past. Neem contact met ons op via 030 – 225 74 55