Studenten

GoodChoice
Studenten
Student

Ben je (bijna) afgestudeerd?

Wanneer je bijna klaar bent met je studie maken wij graag een vrijblijvende afspraak met je. Tijdens deze afspraak kunnen wij van gedachten wisselen over je toekomst, hoe je deze invulling wilt geven, op welke manier je aan de slag wil. Naast onze advisering over de mogelijkheden op welke manier je gaat werken, kunnen wij binnen ons relatiebestand en uitgebreide netwerk misschien direct jouw werkwens koppelen aan een praktijk om in te werken.

Waarnemen, of in loondienst?

Als tandarts, waarnemend of in loondienst, zijn er verschillende risico’s waar je mee te maken krijgt. We spreken deze met je door en adviseren je waar nodig deze risico’s adequaat af te dekken. Denk hierbij in eerste instantie aan:

  • Beroepsaansprakelijkheid
  • Zakelijke juridische bijstand, bijvoorbeeld wanneer je gedaagd wordt voor het medisch tuchtcollege
  • Arbeidsongeschiktheid

Nadat je aan het werk bent gegaan houden wij, zeker in de eerste jaren, veel contact met je. Juist in deze (leer)periode is een actieve begeleiding belangrijk en door middel van een begroting laten we zien of je financieel de juiste koers vaart en blijft varen. Een adviseur tijdens deze beginfase van jouw carrière is absoluut noodzakelijk, maar ook later zullen wij onze meerwaarde als adviseur aantonen.

Ga je bijvoorbeeld een huis kopen, neem je een praktijk over, treed je toe tot een maatschap? Allerlei beslissingen en gebeurtenissen met grote financiële gevolgen. Wij begeleiden, informeren en adviseren, maar jij staat aan het roer en neemt de beslissingen. Neem contact met ons op via 030 – 225 74 55 of mail naar info@raadsheeren.nl voor een vrijblijvende afspraak.

Ga je als zesdejaars-student op buitenlandstage? Of ben je benieuwd wat voor evenementen wij organiseren? Neem dan een kijkje bij Buitenlandstage & Evenementen!