Nieuws

GoodChoice
Nieuws
Trend van de week
10 apr 2017

Trend van de week

By There are no tags 0 comments

De woningmarkt is weer aardig op stoom en met name in de Randstad doen zich weer taferelen voor die we nog kennen van net voor de crisis. Woningkopers bieden boven de vraagprijs en soms zien ze af van het voorbehoud financiering om de verkopers maar gunstig te stemmen.

 

Dat laatste zeker is zeer onverstandig. Mocht het namelijk om de een of andere reden – uw bod is te hoog voor uw leencapaciteit – niet lukken om de hypotheek rond te krijgen, dan kunt u verplicht worden een boete van tien procent van het bod te betalen. Dat is dus vaak enkele tienduizenden euro’s.

 

Hoe fantastisch de woning ook is, de aankoop moet altijd bij uw financiële situatie passen. Er zijn strenge regels voor de maximale hoogte van de hypotheek en die zijn er niet voor niets. Een goede financieel adviseur kan u behoeden voor onverstandige en overhaaste beslissingen. Wilt u weten wat uw financiële mogelijkheden zijn op de hypotheekmarkt, maak dan eerst een afspraak met ons. Wij maken graag uw dromen waar, maar zorgen er met onze vakkennis en ervaring ook voor dat u met beide benen op de grond blijft.

%d bloggers liken dit: