Nieuws

GoodChoice
Nieuws
Trend van de week
29 aug 2017

Trend van de week

By There are no tags 0 comments

Zo zit je midden in de zomer en zo maken we ons op voor het najaar. Het is alweer bijna de derde dinsdag van september. Prinsjesdag komt eraan, al is het nog ongewis welke Miljoenennota we voorgeschoteld krijgen.

Is het een begroting van het demissionaire kabinet? En welke waarde moeten we daar dan aan hechten? Of kunnen we de komende dagen of weken een nieuw kabinet verwelkomen, die als een razende een begroting voor komend jaar in elkaar moet draaien?

Of er nu wel of niet een nieuw kabinet is, het zorgverzekeringseizoen staat ook alweer op het punt van uitbreken. Komende maanden zullen zorgverzekeraars weer om uw gunst strijden met de allerscherpste premies, de allerbeste voorwaarden en meest uitgebreide dekkingen. Een ding lijkt al wel zeker: de premies gaan verder omhoog. Als onafhankelijk adviseur houden wij in ieder geval alle ontwikkelingen en aanbiedingen voor u in de gaten. Wilt u komende maanden een goed advies over de beste zorgverzekering voor u voor 2018, neem dan voor het einde van het jaar contact met ons op.

%d bloggers liken dit: