Nieuws

GoodChoice
Nieuws
Trend van de week
11 mrt 2015

Trend van de week

By There are no tags 0 comments

Het belastingseizoen is alweer begonnen. Sinds 1 maart zijn de vooringevulde aangiftes digitaal beschikbaar en al gelijk op de eerste dag lag de website van de belastingdienst eruit.

Gelukkig heeft u wel even de tijd om uw aangifte inkomstenbelasting in te dienen. Het officiële seizoen duurt dit jaar voor het eerst tot 1 mei. Dat is de nieuwe deadline als u geen uitstel aanvraagt. De Belastingdienst is inmiddels over op digitale aangifte. En u dus ook. U kunt aangifte doen via een app of via internet op Mijn Belastingdienst. De app Aangifte 2014 is te downloaden in de App Store of in Google Play. Doet u via internet aangifte, dan kunt u met uw DigiD inloggen op uw persoonlijke pagina bij de Belastingdienst.

Als u hulp nodig heeft bij uw aangifte of u heeft extra gegevens nodig van uw verzekeringen, neem dan contact met ons op. Wilt u een goed advies over hoe u dit jaar uw financiële zekerheid kunt verbeteren en hoe u mogelijk extra profiteert van fiscale vrijstellingen in 2015, schroom niet en maak een afspraak met Frank Rijneker via 030 – 229 40 69.

%d bloggers liken dit: