Nieuws

GoodChoice
Nieuws
Trend van de week
08 jan 2018

Trend van de week

By There are no tags 0 comments

Het nieuwe jaar begon met vuurwerk- en stormschade. Verzekeraars zagen daardoor naar schatting binnen drie dagen al voor zo’n 21 miljoen euro aan schadeclaims op zich afkomen. Het gaat dan om schade aan huizen en auto’s.

U als consument vertrouwt erop dat schade aan uw woning, uw inboedel en uw auto vergoed wordt door de opstal- en inboedel- en autoverzekering. Of dat zo is en hoe ruimhartig de vergoedingen zijn, hangt af van uw dekkingen. Als u eenvoudige verzekeringen kiest met een hoog eigen risico, betaalt u een groter deel van de schade zelf dan wanneer u de meest uitgebreide dekking heeft met een laag eigen risico.

Toen u uw verzekeringen afsloot, heeft u een keuze gemaakt. Misschien was een lage premie toen belangrijker dan een uitgebreide dekking. Bent u inmiddels anders gaan denken over uw schadeverzekeringen? Klop dan bij ons aan om uw polissen te laten doorlichten. Wij gaan voor u na of de dekkingen nog aansluiten bij uw wensen. Is dat niet zo, dan zoeken we naar beter passende verzekeringen. En uiteraard letten we dan ook op scherpe premies.

%d bloggers liken dit: