Nieuws

GoodChoice
Nieuws
Trend van de week
01 mei 2018

Trend van de week

By There are no tags 0 comments

De kosten van een uitvaart. Daar denken niet veel mensen over na als ze midden in het leven staan. De meesten hebben een uitvaartverzekering en denken dat die de kosten grotendeels dekt.

 

Maar dat is zeker niet altijd het geval. Maar als je wilt uitzoeken wat een uitvaart precies zal gaan kosten, maken uitvaartondernemingen je het niet makkelijk. De Consumentenbond deed onderzoek onder 180 uitvaartondernemingen en vroeg naar hun tarieven. Slechts 20 uitvaartverzorgers gaven antwoord op de vragen. De rest reageerde niet of gaf aan geen tijd te hebben of niet mee te willen werken. Van deze 180 uitvaartondernemingen hebben er bovendien 75 geen tarieven op hun website staan. Op basis van de informatie die wel werd gegeven en die op de websites te vinden was, blijkt dat de verschillen enorm zijn. Zo varieert het basistarief van 985 tot 2.550 euro en kost een massief eiken kist bij de een 375 euro en bij de ander 1.185 euro.

 

Het is verstandig om een keer de tijd te nemen om u te verdiepen in de uitvaart. Welke wensen zijn er, met welke kosten moet u rekening houden? Legt u er geld voor opzij of heeft u een verzekering? En weet u wat u daarmee precies verzekerd heeft? Wij geven u graag een onafhankelijk en deskundig advies over de mogelijkheden, voordelen en bijzonderheden van een uitvaartverzekering. Neem daarvoor contact met ons op.

%d bloggers liken dit: