Nieuws

GoodChoice
Nieuws
Trend van de week
12 sep 2016

Trend van de week

By There are no tags 0 comments

Zo langzamerhand begint het ook weer bij zorgverzekeraars te kriebelen. Het kabinet heeft bekend gemaakt dat het eigen risico voor de ziektekostenverzekering niet stijgt.

Het kabinet nam ook al een voorschot op de premie van de ziektekostenverzekering en meldde dat die waarschijnlijk gemiddeld met 3,50 euro per maand zou stijgen. DSW is traditiegetrouw de zorgverzekeraar die als eerste de nieuwe premie bekend maakt in de week na Prinsjesdag. Nu was de Schiedamse verzekeraar ook de eerste om te verklaren dat het kabinet iets te voorbarig is met de voorspelling over de premie. Volgens DSW zal de premie gemiddeld meer omhoog gaan.

Het zijn allemaal de inleidende beschietingen voor het nieuwe zorgverzekeringsseizoen. In de komende weken zullen verzekeraars weer strijden om uw gunst. ´Kom bij ons, want wij hebben de laagste premie, de beste voorwaarde, de meeste keuze, etc.´ U heeft ruim de tijd om in al dat rumoer uw keuze te bepalen. Wilt u overstappen, dan moet u in ieder geval voor 1 januari uw huidige polis opzeggen. Wij zijn er uiteraard ook voor u als u een rustig, afgewogen, deskundig en onafhankelijk advies wilt.

%d bloggers liken dit: