Nieuws

GoodChoice
Nieuws
Trend van de week
10 nov 2016

Trend van de week

By There are no tags 0 comments

Bij de ene zorgverzekering heeft u meer vrijheid om uw zorgverlener te kiezen dan bij de andere. Veel mensen vinden die vrije artsenkeuze belangrijker dan de hoogte van de premie. Maar dat blijkt gek genoeg niet uit de keuze voor hun zorgverzekering.

80% van de Nederlanders vindt vrije keuze van zorgaanbieders een zeer belangrijk aspect van een zorgpolis. Net als de zekerheid dat er achteraf geen extra rekening betaald hoeft te worden. Toch heeft maar 8% van de consumenten een polis met volledige vrije artsenkeuze. Consumenten laten zich voornamelijk leiden door de prijs als zij een verzekering uitzoeken en weten dan niet altijd welke soort zorgverzekering zij gekozen hebben. Met een budgetpolis is de keuzevrijheid het sterkst beperkt. En alleen met een zuivere restitutiepolis is er sprake van volledige keuzevrijheid.
Binnenkort maken zorgverzekeraars hun pakketten en premies weer bekend. Wilt u volgend jaar verzekerd zijn voor de zorg die u wenst? Klop dan bij ons aan voor advies. Wij zoeken de zorgverzekering die bij u past.

%d bloggers liken dit: