Nieuws

GoodChoice
Nieuws
Trend van de week
28 nov 2016

Trend van de week

By There are no tags 0 comments

Het zorgseizoen is geopend en u kunt weer overstappen naar een andere zorgverzekeraar. Vrije artsenkeuze en premiehoogte zijn de belangrijkste punten waarop verzekerden hun keuze baseren. Wat is dan belangrijk om te weten?

Eerst de keuzevrijheid. Alleen met een restitutiepolis krijgt u een volledige vergoeding van de verzekerde zorgkosten. Bij een naturaverzekering is die vergoeding alleen volledig als uw zorgverlener een contract heeft met de zorgverzekeraar. Maar voor uw huisarts en voor spoedeisende hulp heeft u altijd een vrije keuze. En de meeste naturapolissen hebben met alle ziekenhuizen een contract. Uw verzekeraar moet u kunnen vertellen met welke beperkingen u met een naturapolis te maken krijgt.

Dan de premies. Die gaan volgend jaar bij alle zorgverzekeraars flink omhoog. U kunt op zoek gaan naar de aanbieder met de laagste premie. Maar u kunt ook uw premie drukken door te kiezen voor een vrijwillig eigen risico of een minder uitgebreide aanvullende verzekering. Ook als u de premie in een keer betaalt, krijgt u een paar procent korting.

Een nieuwe zorgverzekering kiezen is een tijdrovende en ingewikkelde klus, zeker als u zich ook nog aanvullend wilt verzekeren. Wij helpen u graag met het maken van een keuze. Klop gerust bij ons aan voor een vergelijking en advies.

%d bloggers liken dit: