Nieuws

GoodChoice
Nieuws
Trend van de week
09 dec 2014

Trend van de week

By There are no tags 0 comments

De week van Sinterklaas is achter de rug, we maken ons op voor de Kerst en oud en nieuw. En dan is 2014 alweer voorbij. Het was een bijzonder jaar in allerlei opzichten. Min of meer een jaar van economisch herstel, maar veel mensen voelen nog steeds de effecten van de crisisjaren. We zijn benieuwd naar 2015.

De woningmarkt lijkt weer aardig aan te trekken. De prijzen stijgen, de verkopen nemen toe, de rente is nog steeds erg laag. Toch drijven er wel wat wolkjes langs de blauwe luchten op de woningmarkt. De meeste mensen kunnen volgend jaar een minder hoge hypotheek afsluiten in vergelijking met dit jaar. Per 1 januari 2015 worden namelijk de leennormen voor hypotheken aangescherpt en daalt het maximale hypotheekbedrag voor een woning van 104 naar 103 procent van de woningwaarde. Verder wordt vanaf 1 juli 2015 de grens van de Nationale Hypotheek Garantie opnieuw verlaagd. Die ligt nu op 265.000 euro en gaat dan naar 245.000 euro.

Maar er is natuurlijk meer dan de woningmarkt. Als de economie blijft aantrekken, is dat weer goed voor de werkgelegenheid, voor het consumentenvertrouwen en voor ons algemene financiële welzijn. Wilt u 2015 goed beginnen? Maak dan een afspraak met ons voor een deskundig en onafhankelijk advies over uw verzekeringen en geldzaken. Wij brengen graag wat helderheid en helpen u naar een financieel onbewolkte toekomst.

%d bloggers liken dit: