Nieuws

GoodChoice
Nieuws
Trend van nu
26 aug 2015

Trend van nu

By There are no tags 0 comments

Misschien koestert u als huizenbezitter al jaren de wens om te verhuizen. Maar ja, zolang uw huis moeilijk te verkopen was, bleef u zitten waar u zat. Maar hoe is dat nu de huizenmarkt weer is aangetrokken?

Voor starters op de woningmarkt is het op dit moment gunstig om te kopen. Lage prijzen, lage hypotheekrente en een groot aanbod aan woningen maken het aantrekkelijk voor starters om nu hun slag te slaan. Voor doorstromers is dat minder duidelijk. Want is wijsheid? Nu profiteren van gunstige omstandigheden en een nieuwe betaalbare woning kopen? Of wachten tot je eigen huis meer waard is geworden en dan verkopen?
Op die vraag is niet eenvoudig een antwoord te geven. Alles hangt af van uw wensen en uw mogelijkheden. Staat uw hypotheek onder water, dan kunt u misschien beter wachten tot de woningprijs hersteld is en het risico van een restschuld is afgewend. Woont u op het platteland en wilt u naar de stad? Dan kunt u misschien beter niet te lang wachten, want de prijzen stijgen daar harder dan in uw omgeving.
Hoe dan ook, wilt u misschien weten hoe uw kansen op dit moment op de woningmarkt zijn. Krijgt u nog even gemakkelijk een hypotheek? In welke prijsklasse kunt u gaan zoeken? Wij maken graag een berekening en adviseren u over een passende hypotheek als u wilt verhuizen.

%d bloggers liken dit: