Nieuws

GoodChoice
Nieuws
Van papier naar digitaal
19 nov 2015

Van papier naar digitaal

By There are no tags 0 comments

Raadsheeren stapt over van papier naar digitaal.

Raadsheeren en Raadhoven helpen cliënten door innovatieve schade- en inkomensverzekeringen en diensten aan te bieden die voorzien in uw behoefte als mens en medische professional. Wij hechten aan kwaliteit en betaalbaarheid, en aan goede, persoonlijke en integere dienstverlening. Wij hebben daarbij oog voor onze omgeving en de mensen daarin. Daarom willen wij zo papierloos mogelijk werken.

 Wat verandert er
Raadsheeren en Raadhoven maken de overstap van papier naar digitaal. Dit betekent dat u voortaan uw polissen, voorwaarden, correspondentie en facturen digitaal per e-mail ontvangt. De voordelen zijn duidelijk:

·         Minder papier is beter voor ons klimaat.
·         E-mail is sneller dan post.
·         E-mail is goedkoper dan papier en post, waardoor wij onze kosten voor bijvoorbeeld betaling in termijnen laag kunnen houden.
·         Uw (verzekerings)administratie wordt eenvoudiger en makkelijker bij te houden.

Hoe werkt het
Vanaf medio november 2015 starten wij met de overgang van papier naar digitaal. Dit betekent dat u bij verlenging of wijziging van uw verzekering bij Raadhoven in het vervolg een digitale polis ontvangt. U ontvangt voortaan ook digitale facturen voor verzekeringen bij Raadhoven. U hoeft zelf niets te doen. Wij regelen dit voor u.

De digitale polis heeft overigens dezelfde juridische waarde als een papieren polis. U hoeft zich dus geen zorgen te maken over de dekking van uw verzekering.

 Uw hulp
De overgang is een omvangrijke operatie die niet van de ene op de andere dag gerealiseerd is. Ook hebben wij alles uitgebreid getest en we denken dat het hele proces waterdicht is. Natuurlijk kan er altijd iets mis gaan. Aarzelt u dan niet om contact met ons op te nemen, zodat wij het voor u kunnen oplossen.

 Andere verzekeraars
U heeft mogelijk ook verzekeringen via Raadsheeren bij andere verzekeraars zoals Nationale-Nederlanden of De Goudse. Polissen en facturen van deze verzekeraars blijft u voorlopig per post ontvangen. Wij informeren u zodra het mogelijk wordt om ook hier de overstap van papier naar digitaal te maken.

 Vragen
Heeft u vragen over de digitale polis en factuur? Neemt u dan gerust contact met ons op.

%d bloggers liken dit: