Skip to main content

Ontdek de juiste autoverzekering voor jouw situatie

Ben je op zoek naar een betrouwbare en professionele partner voor het afsluiten van een autoverzekering? Bij Raadsheeren ben je aan het juiste adres! Wij zijn gespecialiseerd in het adviseren en afsluiten van autoverzekeringen voor zowel particulieren als zakelijke klanten. Met onze ruime ervaring en uitgebreide kennis van de verzekeringsmarkt zijn wij in staat om jou te helpen bij het maken van de beste keuze.

De juiste verzekering voor iedere situatie

Bij Raadsheeren begrijpen we als geen ander dat iedere autogebruiker andere wensen en behoeften heeft op het gebied van autoverzekeringen. Daarom bieden wij een breed scala aan verzekeringsmogelijkheden, zodat er altijd een verzekering is die perfect aansluit op jouw persoonlijke situatie. Of je nu op zoek bent naar een basis WA-verzekering, een beperkt casco verzekering of een allriskverzekering, bij Raadsheeren vind je altijd wat je zoekt.

Bereken direct je premie online

Het gemak van online afsluiten staat bij ons hoog in het vaandel. Daarom bieden wij op onze website de mogelijkheid om direct en eenvoudig de premie voor jouw autoverzekering te berekenen. Vul simpelweg enkele gegevens in, zoals het merk en type auto, je leeftijd en postcode, en binnen no-time heb je inzicht in de kosten van je gewenste verzekering. Op deze manier kun je snel en efficiënt een weloverwogen beslissing maken.

Direct mijn premie bereken
Persoonlijk advies van onze experts

Hoewel het handig kan zijn om zelf online de premie te berekenen, begrijpen wij maar al te goed dat het afsluiten van een autoverzekering meer is dan alleen het invullen van wat gegevens. Bij Raadsheeren geloven we in persoonlijk contact en daarom staan onze specialisten altijd voor je klaar om je te voorzien van gedegen advies. Ze nemen graag de tijd om samen met jou alle mogelijkheden door te nemen en te zorgen dat je uiteindelijk de best passende verzekering afsluit.

Neem contact op en verzeker jezelf vandaag nog

Waar wacht je nog op? Met Raadsheeren ben je verzekerd van professioneel advies, een ruim assortiment aan verzekeringsmogelijkheden en snelle service. Wil je meer weten over onze autoverzekeringen of wil je direct een offerte aanvragen? Aarzel niet en kom met ons in contact! Onze vriendelijke medewerkers staan voor je klaar om al jouw vragen te beantwoorden en jouw auto veilig de weg op te brengen. Wij kijken ernaar uit om jou als klant bij Raadsheeren welkom te heten!

Ik wil graag advies

Een lang en goed trackrecord

Persoonlijk en vertrouwd contact

Advisering van medische beroepen

Gespecialiseerd in het MKB

Volledig onafhankelijk advies

Extra informatie

Onze dienstenwijzers
Naar downloads
Schade melden
Melden
Persoonlijke adviseur

Bij Raadsheeren krijgt u een persoonlijke adviseur omdat bij ons persoonlijk contact, laagdrempeligheid en service voorop staan.

Ervaren adviseurs

Raadsheeren beschikt over ervaren adviseurs. Wij ontzorgen cliënten volledig bij financiële zaken, zodat u zich beter kunt focussen op dat waar u goed in bent.

40 jaar ervaring

Raadsheeren ontzorgt al 40 jaar lang meerdere tandartsen, medische professionals en andere vrije beroepers door te fungeren als financiële adviseur nemen wij onze relaties veel zorgen uit handen.

Direct contact

Bij Raadsheeren staat service voorop. Vandaar dat er direct contact mogelijk is met u persoonlijke adviseur.

MAAK KENNIS

Laat u overtuigen tijdens een gesprek