Skip to main content

Jij staat bij ons centraal

Als ondernemer, zzp’er of waarnemer of DGA is je leven vaak een complexe puzzel van zakelijke en persoonlijke verantwoordelijkheden. Ongetwijfeld loop je wel eens tegen vraagstukken aan waarvan je denkt: ‘Kon ik maar even sparren met een financieel expert’. Raadsheeren vult deze rol naadloos in.

Het is belangrijk dat een financiële gids niet alleen jouw bedrijf, maar ook jou als persoon begrijpt. Wij begrijpen de unieke positie van ondernemers en DGA’s, en dat betekent dat we klaarstaan om jou op alle financiële fronten te helpen.

Met onze jarenlange ervaring, vooral in sectoren met specialistische behoeften als de medische sector, zijn we uitgerust om jou de meest verfijnde en doelgerichte financiële begeleiding te bieden. Of je nu een starter bent, je bedrijf of praktijk wilt uitbreiden of voor een aankoop of overname staat, wij kennen de uitdagingen en kansen die voor je liggen.

Als jouw betrouwbare partner in risicobeheer richten we ons niet alleen op arbeidsongeschiktheid, maar ook op het algehele risicomanagement van jou als ondernemer of aandeelhouder/eigenaar van je MKB-bedrijf. Dit omvat het veiligstellen van je inkomen en de bescherming tegen onvoorziene omstandigheden, zodat je optimaal ondersteund wordt zonder enige concessies.

Volledig onafhankelijk

Wij geloven sterk in onafhankelijk advies. Daarom zijn we niet gebonden aan enige financiële instelling. Dit betekent dat we in alle vrijheid de beste financiële oplossingen kunnen selecteren die volledig in jouw belang zijn. Bij ons zijn de wensen, behoefte en verwachtingen van de ondernemer, DGA, zzp’er of waarnemer essentieel. Hierbij zoeken wij de best passende oplossing.

Raadsheeren staat je bij in elke fase van jouw leven, bijvoorbeeld als het gaat om zakelijke uitdagingen als een bedrijfsovername. Je kunt dan denken aan AOV, hypothecaire leningen en alle andere soorten oplossingen die voor jou als ondernemer van belang zijn.

Klaar om de volgende stap te nemen? Het team van Raadsheeren staat voor je klaar, zowel zakelijk als privé.

Ik wil graag een afspraak maken

Een lang en goed trackrecord

Persoonlijk en vertrouwd contact

Advisering van medische beroepen

Gespecialiseerd in het MKB

Volledig onafhankelijk advies

Extra informatie

Onze dienstenwijzers
Naar downloads
Schade melden
Melden
Persoonlijke adviseur

Bij Raadsheeren krijgt u een persoonlijke adviseur omdat bij ons persoonlijk contact, laagdrempeligheid en service voorop staan.

Ervaren adviseurs

Raadsheeren beschikt over ervaren adviseurs. Wij ontzorgen cliënten volledig bij financiële zaken, zodat u zich beter kunt focussen op dat waar u goed in bent.

40 jaar ervaring

Raadsheeren ontzorgt al 40 jaar lang meerdere tandartsen, medische professionals en andere vrije beroepers door te fungeren als financiële adviseur nemen wij onze relaties veel zorgen uit handen.

Direct contact

Bij Raadsheeren staat service voorop. Vandaar dat er direct contact mogelijk is met u persoonlijke adviseur.

MAAK KENNIS

Laat u overtuigen tijdens een gesprek