Skip to main content

Over ons

Raadsheeren is geen doorsnee financieel adviesbureau. Wij zijn een ervaren, professionele onderneming, die de klant centraal stelt. We zijn er voor ondernemers, DGA’s, particulieren en bedrijven, en bij ons krijg je persoonlijk maatadvies als (medisch) professional, vrije beroeper of ondernemer.

Met meer dan 40 jaar gecombineerde kennis en ervaring in financiële begeleiding, nemen we jou graag alle zorgen uit handen. Zo kun jij je focussen op wat echt telt: je onderneming en je privéleven.

Missie en visie

Wij hebben een heldere missie en visie. We willen dé financiële coach zijn voor medische professionals en andere vrije beroepers. Onze onafhankelijke status betekent dat jij kunt rekenen op objectief en helder advies, zonder verborgen agenda’s. Bij ons is persoonlijk contact met jou erg belangrijk. In de toekomst zien we onszelf als een middelgroot adviesbureau, groot genoeg om concurrerende deals te maken en klein genoeg om persoonlijk contact te behouden.

Meer over missie en visie

Wij bieden u zekerheid op de volgende gebieden

Ons team staat voor u klaar om samen met u te kijken waar uw risico’s het groots zijn en met welk product we deze risico’s kunnen wegnemen.

MKB

Volledige focus op uw onderneming zonder zorgen.

Inkomen

Ook bij inkomensverlies geen zorgen.

Risicomanagement

Uw fiscale verplichtingen altijd op orde.

Medische beroepen

Deskundig in het verzekeren van de medisch specialisten.

Wonen

Met een gerust hart genieten van je woning.

Schade

Geen zorgen over en bij een ongeluk(je).

Life events

Voor elke fase in uw leven het juiste advies.

DGA in privé

Geniet van de zekerheid van een kloppende administratie.

MAAK KENNIS

Laat u overtuigen tijdens een gesprek