Skip to main content

Het Bedrijf

Een MKB-bedrijf runnen in de hedendaagse ingewikkelde markt is een uitdaging die veel verder gaat dan alleen winst maken. Van startups tot gevestigde ondernemingen, elke fase van een bedrijf komt met zijn eigen financiële vraagstukken. Bij Raadsheeren begrijpen we dat.

Wij fungeren graag als jouw financiële gids in het labyrint van risicomanagement. Met twee decennia ervaring in diverse velden kunnen wij jou helpen bij het kiezen van de juiste verzekeringspakketten en strategieën om risico’s te beperken.

In een onzekere zakelijke wereld is het essentieel om bewust te zijn van je bedrijfsrisico’s. Daarom biedt Raadsheeren niet alleen een uitgebreide risicoanalyse, maar gaan we nog een stap verder. Als onafhankelijke adviseurs werken we samen met gerenommeerde verzekeraars om je bedrijf optimaal te beschermen.

Wij kunnen een volledige verzekeringsscan uitvoeren van je huidige portfolio, om zeker te zijn dat jij goed gedekt bent. Bovendien zetten we in op preventiemaatregelen door samen te werken met deskundige partijen voor zaken als keuringen, taxaties en gedetailleerde risicoanalyses.

Een van de cruciale stappen in financieel risicobeheer is het kiezen van de juiste verzekeringsproducten, die passen bij jouw unieke bedrijfssituatie. Wij bieden een breed scala aan producten die zijn ontworpen om verschillende aspecten van je bedrijf te beschermen.

Denk hierbij aan voorzieningen voor personeel, dekking voor je bedrijfspand en verschillende soorten informatie over de huidige wet- en regelgeving waar jij als werkgever aan dient te voldoen. Verder zijn er speciale personeelsverzekeringen en bedrijfsschadeverzekeringen die jou kunnen helpen je bedrijfscontinuïteit te waarborgen.

Net als jij geloven we in onafhankelijkheid. Wij zijn niet gebonden aan enige financiële instelling, wat betekent dat ons advies 100% gericht is op wat het beste is voor jouw bedrijf. Omdat we onafhankelijk zijn, lopen we tijdens het adviestraject alle verzekeringsvoorwaarden en kaarten grondig met je door. Zo ben je altijd voorbereid op het onverwachte, voorkom je verrassingen en kun je met een gerust hart ondernemen.

Ik wil graag een afspraak maken

Een lang en goed trackrecord

Persoonlijk en vertrouwd contact

Advisering van medische beroepen

Gespecialiseerd in het MKB

Volledig onafhankelijk advies

Extra informatie

Onze dienstenwijzers
Naar downloads
Schade melden
Melden
Persoonlijke adviseur

Bij Raadsheeren krijgt u een persoonlijke adviseur omdat bij ons persoonlijk contact, laagdrempeligheid en service voorop staan.

Ervaren adviseurs

Raadsheeren beschikt over ervaren adviseurs. Wij ontzorgen cliënten volledig bij financiële zaken, zodat u zich beter kunt focussen op dat waar u goed in bent.

40 jaar ervaring

Raadsheeren ontzorgt al 40 jaar lang meerdere tandartsen, medische professionals en andere vrije beroepers door te fungeren als financiële adviseur nemen wij onze relaties veel zorgen uit handen.

Direct contact

Bij Raadsheeren staat service voorop. Vandaar dat er direct contact mogelijk is met u persoonlijke adviseur.

MAAK KENNIS

Laat u overtuigen tijdens een gesprek