Skip to main content

DGA in privé

Als ondernemer ben je niet alleen maar met je bedrijf bezig. Ondernemen brengt een reeks uitdagingen en risico’s met zich mee, zowel voor jouw bedrijf als voor jou als DGA in privé. Je zet je vol energie in voor de groei en het succes van je onderneming. Maar, wat als je je bewust wordt van mogelijke risico’s die je wellicht over het hoofd hebt gezien? Risico’s die, als ze onbeheerd blijven, aanzienlijke gevolgen kunnen hebben voor zowel je bedrijf als je persoonlijke financiën.

In een wereld waarin jouw bedrijf en persoonlijke financiën elkaar ontmoeten, is het essentieel om goed geïnformeerd en voorbereid te zijn. Ontdek hoe je als DGA in privé de juiste stappen kunt zetten om zowel zakelijk als persoonlijk succesvol te zijn en de risico’s te beheren.

Bij Raadsheeren begrijpen we de unieke positie van DGA’s. Onze rol als financieel coach is om je de nodige ondersteuning te bieden, zodat jij je kunt concentreren op de groei van je onderneming.

Wat jij als het grootste risico beschouwt, kan variëren, maar onze focus ligt op het inzichtelijk maken van jouw bedrijfs- en persoonlijke risico’s. We zijn gespecialiseerd in verschillende aspecten die voor een DGA in privé van belang zijn, op het gebied van:

  • Risicobeheer, zoals arbeidsongeschiktheid (AOV), schadebeheer en cyberverzekering
  • Financiële planning, zoals pensioenplanning en vermogensbeheer
  • Vastgoed en woning, zoals hypothecaire financiering en vastgoedbelegging
  • Juridische aspecten, zoals contracten en overeenkomsten
  • Bedrijfsfinanciën, zoals investeringen en groei
Volledig onafhankelijk

Bij Raadsheeren werken we samen met vooraanstaande partners op het gebied van financiële dienstverlening en zijn we volledig onafhankelijk. Dit betekent dat we je kunnen voorzien van onafhankelijk advies en oplossingen op maat die passen bij jouw specifieke behoeften als DGA in privé.

Financiële bescherming is een van onze belangrijkste diensten, maar we kunnen ook een grondige analyse uitvoeren van je totale financiële situatie, inclusief zakelijke en persoonlijke risico’s. Onze benadering is proactief en persoonlijk.

Raadsheeren staat klaar om jou als DGA te ondersteunen bij het begrijpen en beheren van je zakelijke en persoonlijke financiële risico’s. We bieden op maat gemaakte oplossingen en ondersteuning, zodat jij je bedrijf kunt leiden en laten groeien én je persoonlijke financiën kunt beheren.

Ik wil graag een afspraak maken

Een lang en goed trackrecord

Persoonlijk en vertrouwd contact

Advisering van medische beroepen

Gespecialiseerd in het MKB

Volledig onafhankelijk advies

Extra informatie

Onze dienstenwijzers
Naar downloads
Schade melden
Melden
Persoonlijke adviseur

Bij Raadsheeren krijgt u een persoonlijke adviseur omdat bij ons persoonlijk contact, laagdrempeligheid en service voorop staan.

Ervaren adviseurs

Raadsheeren beschikt over ervaren adviseurs. Wij ontzorgen cliënten volledig bij financiële zaken, zodat u zich beter kunt focussen op dat waar u goed in bent.

40 jaar ervaring

Raadsheeren ontzorgt al 40 jaar lang meerdere tandartsen, medische professionals en andere vrije beroepers door te fungeren als financiële adviseur nemen wij onze relaties veel zorgen uit handen.

Direct contact

Bij Raadsheeren staat service voorop. Vandaar dat er direct contact mogelijk is met u persoonlijke adviseur.

MAAK KENNIS

Laat u overtuigen tijdens een gesprek