Skip to main content

Medische beroepen

Medische beroepen, van tandarts, huisarts en dierenarts tot medisch specialisten, staan voor unieke financiële en operationele uitdagingen. Bij Raadsheeren hebben we een diepgaand begrip van deze specifieke behoeften en bieden we op maat gemaakte oplossingen. Onze dienstverlening strekt zich uit van risicobeheer tot financieel en fiscaal advies, specifiek toegespitst op de medische sector.

Een cruciaal aspect voor jou als medisch professional is het beheer van beroepsrisico’s. Dit omvat niet alleen de gebruikelijke bedrijfsrisico’s, maar ook specifieke risico’s zoals beroepsaansprakelijkheid en medische nalatigheid. Wij begrijpen de complexiteit van deze risico’s en bieden daarom deskundig advies en ondersteuning bij het vinden van de juiste verzekeringsoplossingen. Ons doel is om medische professionals te beschermen tegen onvoorziene omstandigheden, zodat zij zich volledig kunnen concentreren op hun patiëntenzorg.

Een ander belangrijk aspect is de overname of verkoop van een praktijk. Deze processen zijn vaak complex en vereisen zorgvuldige planning en uitvoering. Raadsheeren biedt ondersteuning bij elke stap – van de waardebepaling van de praktijk tot de uiteindelijke overdracht. Ons doel is om een soepele overgang te garanderen, zowel voor de verkoper als de koper.

Bovendien begrijpen we dat de behoeften van medische professionals verder gaan dan alleen hun professionele leven. Daarom bieden we een holistische benadering die zowel zakelijke als privéaspecten omvat. Dit houdt in dat we niet alleen aandacht besteden aan de bedrijfsvoering, maar ook aan persoonlijke financiën, vermogensbeheer en nalatenschapsplanning.

Bij Raadsheeren streven we ernaar om een langdurige relatie met onze cliënten op te bouwen. We begrijpen dat jouw behoeften als medische professionals door de tijd heen kunnen veranderen en bieden daarom flexibele en evoluerende oplossingen. Wij staan klaar om je te ondersteunen bij elke stap, zodat je je met vertrouwen kunt richten op jouw belangrijkste taak: het verlenen van zorg.

Ik wil graag een afspraak maken

Een lang en goed trackrecord

Persoonlijk en vertrouwd contact

Advisering van medische beroepen

Gespecialiseerd in het MKB

Volledig onafhankelijk advies

Extra informatie

Onze dienstenwijzers
Naar downloads
Schade melden
Melden
Persoonlijke adviseur

Bij Raadsheeren krijgt u een persoonlijke adviseur omdat bij ons persoonlijk contact, laagdrempeligheid en service voorop staan.

Ervaren adviseurs

Raadsheeren beschikt over ervaren adviseurs. Wij ontzorgen cliënten volledig bij financiële zaken, zodat u zich beter kunt focussen op dat waar u goed in bent.

40 jaar ervaring

Raadsheeren ontzorgt al 40 jaar lang meerdere tandartsen, medische professionals en andere vrije beroepers door te fungeren als financiële adviseur nemen wij onze relaties veel zorgen uit handen.

Direct contact

Bij Raadsheeren staat service voorop. Vandaar dat er direct contact mogelijk is met u persoonlijke adviseur.

MAAK KENNIS

Laat u overtuigen tijdens een gesprek