Skip to main content
RAADSHEEREN

Schade particulier

Schade aan jouw of andermans eigendommen kan een stressvolle ervaring zijn.

Bij Raadsheeren nemen wij die stress graag voor je weg. Of je nu schade hebt aan je auto, je woning of je persoonlijke bezittingen, elke schadesituatie is uniek en verdient een persoonlijke benadering. Wij zorgen voor schadeafhandeling op maat en laten het proces zo vlot mogelijk verlopen, van het moment dat je de schade meldt tot de definitieve afwikkeling.

Een aanrijding kan grote impact hebben, op je voertuig én op jou als persoon. Wij adviseren je over het inschakelen van een expert en ondersteunen je in de communicatie met de tegenpartij en verzekeraar. Om je nog beter van dienst te zijn, bieden we ook hulp bij het invullen van schadeformulieren.

Schade aan je woning of inboedel door bijvoorbeeld brand, inbraak of zelfs een natuurramp is altijd ingrijpend. Wij helpen je bij het inventariseren van de schade en zorgen voor een snelle en eerlijke schadevergoeding.

Als je per ongeluk schade toebrengt aan andermans eigendommen, dan kun je rekenen op onze ondersteuning. Wij beoordelen de situatie zorgvuldig en zorgen dat de aansprakelijkheidsclaim correct wordt afgehandeld.

Financiële vergoeding

Bij reisannuleringen bieden we eveneens uitgebreide ondersteuning. Of je nu je vakantie moet annuleren vanwege ziekte, een sterfgeval of andere onvoorziene omstandigheden, wij staan voor je klaar om de financiële impact te minimaliseren en de nodige administratieve stappen te verzorgen.

Bij Raadsheeren vinden we dat goede service verder gaat dan alleen financiële vergoeding. We staan je bij met raad en daad, zodat jij je kunt focussen op wat echt belangrijk is. Met onze uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van schadeafhandeling, maken we het proces voor jou zo eenvoudig en inzichtelijk mogelijk.

Bij persoonlijk contact en een duurzame relatie horen korte communicatielijnen. Raadsheeren staat voor korte lijnen en een snelle afhandeling van schades. Schade is op zichzelf al vervelend genoeg, en daarom is het fijn een partner te hebben die onmiddellijk voor je in actie komt.

Ik wil graag een afspraak maken

Een lang en goed trackrecord

Persoonlijk en vertrouwd contact

Advisering van medische beroepen

Gespecialiseerd in het MKB

Volledig onafhankelijk advies

Extra informatie

Onze dienstenwijzers
Naar downloads
Schade melden
Melden
Persoonlijke adviseur

Bij Raadsheeren krijgt u een persoonlijke adviseur omdat bij ons persoonlijk contact, laagdrempeligheid en service voorop staan.

Ervaren adviseurs

Raadsheeren beschikt over ervaren adviseurs. Wij ontzorgen cliënten volledig bij financiële zaken, zodat u zich beter kunt focussen op dat waar u goed in bent.

40 jaar ervaring

Raadsheeren ontzorgt al 40 jaar lang meerdere tandartsen, medische professionals en andere vrije beroepers door te fungeren als financiële adviseur nemen wij onze relaties veel zorgen uit handen.

Direct contact

Bij Raadsheeren staat service voorop. Vandaar dat er direct contact mogelijk is met u persoonlijke adviseur.

MAAK KENNIS

Laat u overtuigen tijdens een gesprek