Skip to main content

Jij staat bij ons centraal

In de wereld van medische beroepen is het verkrijgen van de juiste financiering voor je praktijk een essentiële stap naar succes en groei. Bij Raadsheeren specialiseren we ons in praktijkfinancieringen voor medische professionals. Of je nu een tandarts, huisarts, dierenarts of medisch specialist bent, wij bieden op maat gemaakte financieringsoplossingen die aansluiten bij jouw specifieke behoeften en ambities.

Het proces van praktijkfinanciering begint met een grondige analyse van jouw huidige financiële situatie en toekomstplannen. Dit omvat niet alleen een beoordeling van je huidige financiën en cashflow, maar ook je toekomstige groeiplannen en -doelstellingen. Op basis van deze informatie ontwikkelen we een financieringsstrategie die jouw praktijk in staat stelt om te groeien en bloeien, met aandacht voor haalbare aflossingsschema’s en rentetarieven.

Wij ondersteunen je bij het vinden van de meest geschikte financieringsmogelijkheden, van traditionele bankleningen en kredietlijnen tot meer innovatieve financieringsvormen als leasing of crowdfunding. Dankzij onze uitgebreide kennis van de financiële sector en ons netwerk van financiële instellingen, kunnen we jou koppelen aan de juiste financieringsbronnen.

Bij Raadsheeren begrijpen we dat elke medische praktijk uniek is. Daarom bieden we gepersonaliseerde oplossingen die rekening houden met de specifieke eisen en omstandigheden van jouw praktijk. Of je nu startkapitaal nodig hebt voor een nieuwe praktijk, financiering zoekt voor de uitbreiding van je bestaande praktijk, of investeert in nieuwe apparatuur of technologie, wij zorgen voor een financieringsoplossing die past bij jouw ambities.

Daarnaast voorzien we je van advies over hoe je jouw praktijkfinanciën het beste kunt beheren. Dit omvat hulp bij het opstellen van een gedegen financieel plan, cashflowbeheer en advies over belastingstrategieën. Ons doel is om jou te voorzien van de financiële middelen en kennis die nodig zijn om je praktijk succesvol te leiden.

Bij Raadsheeren streven we naar het bouwen van langdurige relaties met onze cliënten. We zijn er niet alleen om je te helpen bij het verkrijgen van financiering, maar ook om je te ondersteunen bij elke stap van jouw professionele reis in de medische sector. Met Raadsheeren als je partner in praktijkfinancieringen, kun jij je volledig concentreren op wat echt telt: het leveren van uitstekende zorg aan je patiënten.

Afspraak maken

Een lang en goed trackrecord

Persoonlijk en vertrouwd contact

Advisering van medische beroepen

Gespecialiseerd in het MKB

Volledig onafhankelijk advies

Extra informatie

Onze dienstenwijzers
Naar downloads
Schade melden
Melden
Persoonlijke adviseur

Bij Raadsheeren krijgt u een persoonlijke adviseur omdat bij ons persoonlijk contact, laagdrempeligheid en service voorop staan.

Ervaren adviseurs

Raadsheeren beschikt over ervaren adviseurs. Wij ontzorgen cliënten volledig bij financiële zaken, zodat u zich beter kunt focussen op dat waar u goed in bent.

40 jaar ervaring

Raadsheeren ontzorgt al 40 jaar lang meerdere tandartsen, medische professionals en andere vrije beroepers door te fungeren als financiële adviseur nemen wij onze relaties veel zorgen uit handen.

Direct contact

Bij Raadsheeren staat service voorop. Vandaar dat er direct contact mogelijk is met u persoonlijke adviseur.

MAAK KENNIS

Laat u overtuigen tijdens een gesprek