Skip to main content

Het MKB

Het MKB vormt de ruggengraat van de Nederlandse economie. Dat neemt niet weg dat jij als MKB’er voor financiële uitdagingen staat die divers en vaak complex zijn. Raadsheeren, met meer dan 40 jaar gecombineerde ervaring in financiële begeleiding, is de uitgelezen gids in deze financiële jungle.

Het MKB kenmerkt zich door een dynamisch en flexibel karakter, met snelle aanpassingsmogelijkheden, diversiteit in sectoren en een focus op innovatie. Deze dynamiek wordt versterkt door korte communicatielijnen, lokale betrokkenheid, schaalbaarheid, financiële wendbaarheid en persoonlijke relaties. Als ervaren, professionele onderneming stemt Raadsheeren zich flexibel af op de wisselende behoeften van MKB’ers. Hierdoor kunnen we snel inspelen op veranderende marktcondities.

De relatie tussen jou en Raadsheeren is uniek. Maatwerk is hierbij een belangrijk onderdeel, want elke MKB’er is anders. Of je nu een gevestigde medische praktijk hebt, of nog in de startup-fase zit,  Raadsheeren snapt dat algemene adviezen hier niet volstaan. Daarom bieden wij gepersonaliseerde financiële oplossingen die écht passen bij jouw specifieke behoeften.

Bovendien erkent Raadsheeren het belang van langetermijnrelaties. In plaats van een eenmalig advies geeft Raadsheeren ondersteuning bij meerdere levensfases van een bedrijf. Denk aan groeifinanciering, maar ook aan exit-strategieën. Raadsheeren gaat daarmee verder dan alleen het financiële plaatje en kan als strategisch partner fungeren.

Wat de relatie tussen jouw onderneming en Raadsheeren extra bijzonder maakt, is de veelzijdigheid en onafhankelijkheid van de aangeboden diensten. Of het nu gaat om schadeverzekeringen, hypotheken of diverse soorten kredieten en leningen, Raadsheeren biedt een breed scala aan financiële producten. Bovendien is het advies volledig onafhankelijk: er zijn geen contractuele verplichtingen om voor bepaalde financiële producten van specifieke verzekeraars of banken te kiezen.

Dit alles maakt Raadsheeren tot een ‘one-stop-shop’ voor MKB’ers die zoeken naar een geïntegreerde aanpak van hun financiële en operationele vraagstukken.

Ik wil graag een afspraak maken

Een lang en goed trackrecord

Persoonlijk en vertrouwd contact

Advisering van medische beroepen

Gespecialiseerd in het MKB

Volledig onafhankelijk advies

Extra informatie

Onze dienstenwijzers
Naar downloads
Schade melden
Melden
Persoonlijke adviseur

Bij Raadsheeren krijgt u een persoonlijke adviseur omdat bij ons persoonlijk contact, laagdrempeligheid en service voorop staan.

Ervaren adviseurs

Raadsheeren beschikt over ervaren adviseurs. Wij ontzorgen cliënten volledig bij financiële zaken, zodat u zich beter kunt focussen op dat waar u goed in bent.

40 jaar ervaring

Raadsheeren ontzorgt al 40 jaar lang meerdere tandartsen, medische professionals en andere vrije beroepers door te fungeren als financiële adviseur nemen wij onze relaties veel zorgen uit handen.

Direct contact

Bij Raadsheeren staat service voorop. Vandaar dat er direct contact mogelijk is met u persoonlijke adviseur.

MAAK KENNIS

Laat u overtuigen tijdens een gesprek