Skip to main content

Missie

Raadsheeren biedt integrale, deskundige financiële begeleiding aan ondernemers (inclusief zzp’er/waarnemer of DGA), medische professionals en particulieren. We streven ernaar om als betrouwbare partner naast onze cliënten te staan, hen te ondersteunen bij het navigeren door de complexe wereld van financiën, risicobeheer en verzekeringen. Onze aanpak is persoonlijk en op maat gemaakt, waarbij we ons inzetten om de unieke uitdagingen en doelstellingen van elke cliënt te begrijpen en hierop in te spelen. Wij geloven dat door het aanbieden van transparant en onafhankelijk advies, we de financiële lasten voor onze cliënten kunnen verlichten, zodat zij zich kunnen focussen op wat echt belangrijk is in hun leven en carrière.

Neem contact met ons op

Visie

Raadsheeren streeft ernaar om een toonaangevend financieel adviesbureau te zijn, erkend voor zijn expertise, integriteit en persoonlijke benadering. We willen uitgroeien tot de voorkeurspartner voor ondernemers en professionals in diverse sectoren, met een speciale focus op de medische sector. Door ons aanbod continu te innoveren en onze diensten af te stemmen op de veranderende behoeften van de markt en onze cliënten, streven we ernaar om duurzame relaties op te bouwen. Ons doel is om een positieve impact te maken op de financiële welvaart en het persoonlijk welzijn van onze cliënten, terwijl we tegelijkertijd bijdragen aan een gezonde en verantwoorde economische groei.

Neem contact met ons op

De ondernemer

Als ondernemer of DGA is je leven een complex geheel van zakelijke en persoonlijke uitdagingen. Bij Raadsheeren begrijpen we dit.

Het bedrijf

Van startups tot gevestigde bedrijven, elke onderneming heeft haar eigen financiële vraagstukken.

De particulier

Bij Raadsheeren snappen we dat financiële beslissingen een enorme impact hebben op bijna alle facetten van je leven.

MAAK KENNIS

Laat u overtuigen tijdens een gesprek

Wij bieden u zekerheid op de volgende gebieden

Ons team staat voor u klaar om samen met u te kijken waar uw risico’s het groots zijn en met welk product we deze risico’s kunnen wegnemen.

MKB

Volledige focus op uw onderneming zonder zorgen.

Inkomen

Ook bij inkomensverlies geen zorgen.

Risicomanagement

Uw fiscale verplichtingen altijd op orde.

Medische beroepen

Deskundig in het verzekeren van de medisch specialisten.

Wonen

Met een gerust hart genieten van je woning.

Schade

Geen zorgen over en bij een ongeluk(je).

Life events

Voor elke fase in uw leven het juiste advies.

DGA in privé

Geniet van de zekerheid van een kloppende administratie.