Skip to main content

Life events

Belangrijke momenten in het leven hebben zowel emotionele als financiële implicaties. Of je nu een huis koopt, trouwt, een gezin sticht of met pensioen gaat, elke levensfase brengt financiële uitdagingen mee. Bij Raadsheeren snappen we dit en gaan we de diepte in om jou te voorzien van een breed scala aan diensten die je ondersteunen bij deze cruciale levensmomenten.

Wij begeleiden je bij de financiële aspecten van deze ‘life events’. Met ons aanbod op het gebied van hypotheken, verzekeringen en financiële administratie kun je rekenen op deskundig advies en begeleiding.

Het kopen van een huis is een complexe financiële beslissing. Wij helpen je bij het navigeren door hypotheekrente en -voorwaarden, tot het begrijpen van verborgen kosten als notariskosten en overdrachtsbelasting. Hierdoor kun je met een gerust hart je nieuwe huis betreden.

Trouwen of samenwonen heeft financiële gevolgen, die soms aanzienlijk zijn. Wij begeleiden je door alles heen, van het samenvoegen van inkomens tot het vinden van de juiste hypotheek en verzekeringen.

Een pasgeboren baby brengt veel vreugde, maar ook financiële uitdagingen met zich mee. Van zorgverzekeringen tot het opstellen van aangiften inkomstenbelasting voor kinderbijslag, Raadsheeren helpt je om je financiën kindbestendig te maken.

Een nieuwe baan of een ontslag heeft grote invloed op je financiële situatie. Wij adviseren je over zaken als transitievergoedingen en de mogelijkheid om je huidige hypotheekvorm mee te nemen naar een nieuwe geldverstrekker, mocht dat nodig zijn.

Een goed pensioen vereist deskundig advies. Met onze diensten op het gebied van lijfrente en levensverzekeringen zorgen we ervoor dat je met een gerust hart van je oude dag kunt genieten.

Het overlijden van een naaste is emotioneel en uitdagend. Wij staan je bij in het opstellen van aangiften successierecht en kunnen fungeren als intermediair tussen jou en de belastingdienst om de financiële zaken zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Ik wil graag een afspraak maken

Een lang en goed trackrecord

Persoonlijk en vertrouwd contact

Advisering van medische beroepen

Gespecialiseerd in het MKB

Volledig onafhankelijk advies

Extra informatie

Onze dienstenwijzers
Naar downloads
Schade melden
Melden
Persoonlijke adviseur

Bij Raadsheeren krijgt u een persoonlijke adviseur omdat bij ons persoonlijk contact, laagdrempeligheid en service voorop staan.

Ervaren adviseurs

Raadsheeren beschikt over ervaren adviseurs. Wij ontzorgen cliënten volledig bij financiële zaken, zodat u zich beter kunt focussen op dat waar u goed in bent.

40 jaar ervaring

Raadsheeren ontzorgt al 40 jaar lang meerdere tandartsen, medische professionals en andere vrije beroepers door te fungeren als financiële adviseur nemen wij onze relaties veel zorgen uit handen.

Direct contact

Bij Raadsheeren staat service voorop. Vandaar dat er direct contact mogelijk is met u persoonlijke adviseur.

MAAK KENNIS

Laat u overtuigen tijdens een gesprek