Skip to main content

Wonen

Wonen betekent niet alleen dat je een dak boven je hoofd hebt. Je huis is de plek waar je comfort en veiligheid hebt, waar je jezelf kunt zijn en waar je waardevolle momenten deelt met geliefden. Bij Raadsheeren begrijpen we dat. Daarom bieden we een veelzijdig pakket aan diensten die jouw woonervaring verbeteren, van het vinden van een geschikte hypotheek, het optimaal verzekeren van je inboedel en opstal, tot financiële administratie.

Een passende hypotheek vinden kan een uitdagende en complexe taak zijn. Het maakt niet uit of je een starter bent, wilt oversluiten of investeert in een tweede woning. Het is ook niet alleen een kwestie van de laagste rente vinden; je moet rekening houden met je huidige en toekomstige financiële situatie, de flexibiliteit van de hypotheek en eventuele extra voorwaarden. Raadsheeren inventariseert jouw wensen en mogelijkheden, en zoekt op basis daarvan de hypotheekaanbieder die daar het beste bij past. Zo ben je verzekerd van de best passende hypotheek tegen de beste voorwaarden.

Verzekeringen zijn een onmisbaar onderdeel van een zorgeloos woonleven. Je wilt je geen zorgen maken over wat er kan gebeuren als je niet thuis bent. Wij zorgen ervoor dat je optimaal verzekerd bent tegen onvoorziene omstandigheden rond je inboedel, opstal of aansprakelijkheid. Mocht er iets gebeuren, zoals een brand of inbraak, dan staan we je bij in de afhandeling met verzekeraars. Hierdoor kun jij je concentreren op wat echt belangrijk is: jouw wooncomfort.

Bij comfortabel wonen hoort ook een gezonde financiële huishouding. Raadsheeren ondersteunt je op het gebied van financiële administratie, loonadministratie en belastingadvies. We verzorgen niet alleen je aangiften voor inkomsten-, vennootschaps- en successiebelasting, maar kunnen ook optreden als jouw vertegenwoordiger in belastingzaken. Een solide financiële administratie draagt bij aan een stressvrije woonervaring.

Dit alles doen we geheel onafhankelijk, zodat we volledig in jouw belang werken.

Ik wil graag een afspraak maken

Een lang en goed trackrecord

Persoonlijk en vertrouwd contact

Advisering van medische beroepen

Gespecialiseerd in het MKB

Volledig onafhankelijk advies

Extra informatie

Onze dienstenwijzers
Naar downloads
Schade melden
Melden
Persoonlijke adviseur

Bij Raadsheeren krijgt u een persoonlijke adviseur omdat bij ons persoonlijk contact, laagdrempeligheid en service voorop staan.

Ervaren adviseurs

Raadsheeren beschikt over ervaren adviseurs. Wij ontzorgen cliënten volledig bij financiële zaken, zodat u zich beter kunt focussen op dat waar u goed in bent.

40 jaar ervaring

Raadsheeren ontzorgt al 40 jaar lang meerdere tandartsen, medische professionals en andere vrije beroepers door te fungeren als financiële adviseur nemen wij onze relaties veel zorgen uit handen.

Direct contact

Bij Raadsheeren staat service voorop. Vandaar dat er direct contact mogelijk is met u persoonlijke adviseur.

MAAK KENNIS

Laat u overtuigen tijdens een gesprek