Skip to main content

De particulier

Is particuliere risico’s beheren een klus die je nooit lang genoeg kunt uitstellen? Stijgt de complexiteit ervan je regelmatig naar het hoofd? Wij lossen het graag voor je op! Ieder zijn vak, en ons vak is ervoor zorgen dat jij financieel gezond blijft.

Bij Raadsheeren begrijpen we dat financiële zaken een enorme impact kunnen hebben op vrijwel alle aspecten van jouw leven. Of je nu een huis koopt, een bedrijf wilt beginnen, je kinderen naar school stuurt of nadenkt over je pensioen: elke beslissing heeft financiële gevolgen.

Om die reden biedt Raadsheeren een breed scala aan diensten om jou bij te kunnen staan bij deze belangrijke keuzemomenten. Wij geven advies op meerdere vlakken en deinzen er niet voor terug om de diepte in te gaan. Zo vereenvoudigen we de keuze voor de juiste hypotheek of het vinden van een verzekering die jou en je gezin optimaal beschermt.

Zelfs als het leven een onverwachte wending neemt, biedt Raadsheeren oplossingen om jou financieel op de been te houden. Denk aan onvoorziene medische kosten, het verliezen van je baan of andere risico’s die grote financiële gevolgen kunnen hebben. Wij helpen je om de financiële impact te beheersen, van het afdekken van deze risico’s met de juiste verzekeringen tot het bieden van een vangnet in de vorm van een goedadvies.

Afspraak maken
Hypotheken en financieringen

Raadsheeren is ook jouw partner als je vragen hebt op het gebied van hypotheken en financieringen. Hoewel we geen persoonlijke leningen of kredieten verstrekken, bieden we wel onafhankelijk advies over de best passende financieringsopties die aansluiten bij jouw zakelijke behoeften. Wij richten ons op een integrale financiële strategie die rekening houdt met jouw complete zakelijke situatie.

We nemen de tijd om jouw unieke financiële situatie te begrijpen. Ons advies is persoonlijk op jou afgestemd, zodat je verantwoorde en weloverwogen financiële beslissingen kunt nemen.

Ik wil graag een afspraak maken

Een lang en goed trackrecord

Persoonlijk en vertrouwd contact

Advisering van medische beroepen

Gespecialiseerd in het MKB

Volledig onafhankelijk advies

Extra informatie

Onze dienstenwijzers
Naar downloads
Schade melden
Melden
Persoonlijke adviseur

Bij Raadsheeren krijgt u een persoonlijke adviseur omdat bij ons persoonlijk contact, laagdrempeligheid en service voorop staan.

Ervaren adviseurs

Raadsheeren beschikt over ervaren adviseurs. Wij ontzorgen cliënten volledig bij financiële zaken, zodat u zich beter kunt focussen op dat waar u goed in bent.

40 jaar ervaring

Raadsheeren ontzorgt al 40 jaar lang meerdere tandartsen, medische professionals en andere vrije beroepers door te fungeren als financiële adviseur nemen wij onze relaties veel zorgen uit handen.

Direct contact

Bij Raadsheeren staat service voorop. Vandaar dat er direct contact mogelijk is met u persoonlijke adviseur.

MAAK KENNIS

Laat u overtuigen tijdens een gesprek