Skip to main content

Jij staat bij ons centraal

Binnen de medische sector vormt de overname of verkoop van een praktijk een kritiek moment in de carrière van elke professional. Bij Raadsheeren zijn we gespecialiseerd in praktijkbemiddeling en advies, waarbij we medische professionals begeleiden door het hele proces van praktijkovername of -verkoop. Onze dienstverlening op dit gebied is volledig toegespitst op de unieke vereisten van medische praktijken.

Ons team van experts biedt ondersteuning bij elke stap, van de eerste overweging tot de uiteindelijke overdracht. Dit omvat de waardebepaling van de praktijk, waarbij we rekening houden met diverse factoren als de locatie, de patiëntenpopulatie, de financiële gezondheid en de reputatie van de praktijk. We streven ernaar een realistische en marktconforme prijsstelling te verzekeren, die recht doet aan zowel de verkoper als de potentiële koper.

Daarnaast ondersteunen we bij de onderhandelingen en de opmaak van overnamecontracten. Wij begrijpen dat deze processen vaak emotioneel geladen zijn en complexe juridische en financiële aspecten bevatten. Ons doel is om een soepele en transparante overdracht te bewerkstelligen, waarbij we zowel de belangen van de verkoper als de koper behartigen.

Naast de fysieke aspecten van een praktijkovername, besteden we ook aandacht aan de menselijke kant van de overdracht. Wij helpen jou bij het opstellen van een overgangsplan, zodat patiënten en personeel op een harmonieuze manier deel uitmaken van de overgang. Het behoud van de kwaliteit van zorg en het welzijn van patiënten blijft hierbij een prioriteit.

Ook bieden wij advies over het financiële en fiscale beheer na de overname of verkoop van een praktijk. Of het nu gaat om investeringsstrategieën, belastingplanning of pensioenvoorbereiding, wij zorgen ervoor dat alle aspecten grondig worden overwogen.

Bij Raadsheeren benaderen we praktijkbemiddeling en advies als een integraal onderdeel van onze dienstverlening aan jou als medische professional. Wij bieden niet alleen ondersteuning bij het technische en administratieve proces, maar ook bij het realiseren van jouw persoonlijke en professionele doelen. Onze aanpak is altijd persoonlijk en op maat gemaakt, om een optimale uitkomst te garanderen voor alle betrokken partijen.

Ik wil graag een afspraak maken

Een lang en goed trackrecord

Persoonlijk en vertrouwd contact

Advisering van medische beroepen

Gespecialiseerd in het MKB

Volledig onafhankelijk advies

Extra informatie

Onze dienstenwijzers
Naar downloads
Schade melden
Melden
Persoonlijke adviseur

Bij Raadsheeren krijgt u een persoonlijke adviseur omdat bij ons persoonlijk contact, laagdrempeligheid en service voorop staan.

Ervaren adviseurs

Raadsheeren beschikt over ervaren adviseurs. Wij ontzorgen cliënten volledig bij financiële zaken, zodat u zich beter kunt focussen op dat waar u goed in bent.

40 jaar ervaring

Raadsheeren ontzorgt al 40 jaar lang meerdere tandartsen, medische professionals en andere vrije beroepers door te fungeren als financiële adviseur nemen wij onze relaties veel zorgen uit handen.

Direct contact

Bij Raadsheeren staat service voorop. Vandaar dat er direct contact mogelijk is met u persoonlijke adviseur.

MAAK KENNIS

Laat u overtuigen tijdens een gesprek